top of page
logo Conny.png

Hondencreche S114

Waar staarten kwispelen en harige vrienden hun thuis vinden weg van huis!

beautiful-shot-different-dog-breeds-resting.png

Hondenopvang

Wat bieden wij?

1.png

Een rustige plek waar honden in groepen met elkaar kunnen omgaan

2.png

Een goed bereikbare locatie nabij de ring A10 Amsterdam, afslag S114 IJburg

Activa 9.jpg

Een veilige en afgesloten speeltuin van 600 m² met een aparte speelgoedgroep voor de kleintjes

4.png

Twee overdekte slaapplaatsen, waarvan één verwarmd in de winter

4.png

Mogelijkheid tot gedragstraining voor een stageprogramma

*Wij accepteren geen risicovolle rassen. Daarnaast is het belangrijk dat uw hond sociaal is en geen agressie vertoont naar andere honden.

Pricing

Kinderdagverblijf

Per dag

€ 22,50

Kinderopvang: 10 keer €190

20 keer: €370 + extra dag

Dag + nachtverzorging

Per dag

€ 27,50

Hoogseizoentarief € 3 + dag extra
Minimaal verblijf 3 dagen

Weekenddeal

Van

€ 85

Vrijdagochtend tot zondagavond 18.30 uur

Wat onze tevreden klanten zeggen

Charo.jpeg

Charo Bekke

Ik heb mijn éénjarige Labradoodle Lima ruim een week in Conny's hondenhotel laten verblijven. Lima kwam terug als nieuwe hond: uitgedaagd in de roedel - ze was heel dominant, maar die karaktereigenschap is weg. Conny heeft ook het geblaf van Lima aangepakt en ook dat is een stuk beter geworden. Lima was al lief, blij en vrolijk, maar nu heeft ze een duidelijk beeld van wie de baas is; en dat is zij niet!
Tom Tol.jpeg

Tom Tol

Vorige week heb ik mijn Friese Stabij drie nachten bij Conny's hondenpension laten slapen, en het was lastig om haar in de auto te krijgen om weer naar huis te gaan; wat had ze het naar haar zin gehad in het hondenhotel! Ik ben erg tevreden en blij dat ik zo'n goede, professionele en hondenliefhebbende hondenoppas voor mijn hond heb gevonden!
Tom Tol.jpeg

Joris Vermeer

Na wisselende ervaringen met hondenopvang in het hele land kwam ik uit bij deze plek. Ik breng Jaap de Hond, wanneer wij vakantie vieren en hij niet mee kan, altijd naar de opvang van Conny. De plek ligt op een van de laatste onontgonnen stukken niemandsland van Amsterdam. Aan het markermeer, vlakbij de A10. Als je aan komt rijden en je hond komt brengen valt 1 ding meteen al op: geen chaos van blaffende en opgefokte honden. Hier heerst roest. Conny is niet het type dat je hond eindeloos knuffelt en bij haar in bed laat slapen, ze laat aan elke hond weten dat zij de baas is en dat het háár roedel is. Binnen die grenzen kunnen de honden de hele dag met elkaar spelen en lol trappen. Die aanpak past goed bij onze hond Jaap, een herderachtige met een vrij krachtig karakter. Jaap komt altijd weer merkbaar vrolijk bij ons terug, elke keer heeft hij in de roedel weer zoveel bijgeleerd. Verder kun je Conny altijd wakker maken voor oesters en kun je eindeloos praten over lekker eten en restaurantbezoek, wat ik altijd nogal positief vindt aan mensen. Jaap gaat nooit meer ergens anders heen.
Ingeborg.jpeg

Ingeborg

Wij zijn waarschijnlijk één van de meest tevreden klanten van Conny! Onze Cairnterriër "Joep" ziet er dankzij haar altijd geweldig uit. Joep gaat twee keer per week naar de hondenopvang van Conny, waar hij heerlijk kan spelen, rennen en zwemmen. We merken een grote verandering bij Joep sinds hij naar Trimsalon Pompidom gaat. Hij is een heel vrolijke en vrolijke Cairn Terrier die thuis veel meer op zijn gemak is en bovendien perfect luistert (wat eerder uitzonderlijk is voor Cairn Terriers). Wij zijn Conny heel dankbaar, heel erg bedankt voor al je goede zorgen!
Caspar.jpeg

Caspar Broekman

Ik raad Conny van harte aan! Geen gedoe, gewoon goede zorg. Ik heb pas onlangs een van mijn klanten naar Conny gestuurd. De voormalige hondentrimmer van mijn klant is gestopt met het scheren van de hond, omdat zij het dier te agressief vond. De eigenaresse heeft zelf een tondeuse gekocht, maar ook het zelf scheren van de hond had na een tijdje geen zin meer. Oplossing.....Conny! En ja hoor, het is Conny gelukt de hond te scheren. Zonder Conny zou die arme hond een groot probleem hebben gehad.

Activiteiten

In actie

Op het terrein kunnen de honden heerlijk spelen op het 600m2 grote speelveld en wij doen zoek- en apporteerspelletjes met ze. Op echt zonnige dagen maken we wat waterpretspellen. Voor de speelgoedrassen hebben wij een speciaal afgescheiden speelgoedterras, weg van de grote honden.

Rusten

De speeltuinen zijn deels overdekt, waardoor er beschutting is tegen zowel de zon als de regen en er voldoende rust- en slaapplekken zijn. Voor de kleinere honden is er een vaste plek, waar zij zich kunnen terugtrekken zonder last te hebben van de grotere honden. Wij willen tegemoetkomen aan de persoonlijke behoeften van alle honden van “Hondencreche S114” wat betreft hun lichaamsbouw en leeftijd; Daarom geven wij puppy's en senioren extra rustmomenten en halen wij ze indien nodig uit de groep.

bottom of page